Life ain't easy

LOL IS THE FUN THING TO DO
Thursday, 8 March 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and hello there world :PP , hahahah , FREEDOM ! azrina baru lepas habis exam andthen terus cuti , OMGOSH lega gila ah , dok tak sabaq nak cuti nieeee ! td exam oklaa , medium hard . Taklaa susah sangat and taklah senang sangat . Hopefull dapat straight a's*macam SPM la pulak nyew :p* . Hahaha , holiday ni korang gi mane ? 

I'm a UPSR victim next year*relaks next year leww :P*

Nah ni azrina nak kasi lagu sikit , dengar ah best ohh

BEST OHH 




Thanks for reading :)


My love
Thursday, 1 March 2012 ? 0 Atashinchi ?

                                       



Assalamualaikum and hello there peepos ! hiwhiw , lamo nyeww azrina tak update blog , tah kenape , maloss nak update hihi . kaykay , azrina nak cerite pasal MY NEW OBSESSION lulz :PP . hahahah , nampak taks laki comel kat atas tu , itulah liam payne . korang yg pernah tgk blog azrina dulu , azrina ada post pasal zayn malik tu , kan zayn malik tu pun one direction , haaa , ni liam payne one direction jugak *curang kay , sorry zayn xD* tah kenapa la azrina TERsuka kat dia ni , mungkin sebab rambut diee kots , rambut dia dulu rambut awannano*nak tahu apa itu awan nano , tunggu azrina letak video japg* sekarang die handsome doeee :P


LOVE U LIAM <3
before watching , pause la dulu lagu kat blog azrina niyyy :)

HAAA , ni video tu , korang kenal tak Johan raja lawak tu ? ha korang tengok ni mesti gelak guling2



Thanks for reading :)


New Look
Sunday, 12 February 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and hello there peepos :) . Hiokhiokhiok*gedik* . HUHUHUH , ok lawa tak new look niyyyy ?? haha , dah lama gila kot tak edit , boring dah , new look pulak hihihi :p . HAAAA , disebabkan azrina ni BIG FAN one direction , adeww , banyaks la jugok kenn ken ken :PPP , hoho , ok
 tak ??? ok lah nnt azrina update lain yeww





   SMILE ALWAYS


Thanks for reading :)


I'm lonely =(
Sunday, 29 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum readers . Emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , sedih laa , kakak azrina semua dah balik tempat belajar masing2 , cuti CNY 1 minngu jaaaaaaa , mana cukup nak spend time dgn dorang . Azrina duk rumah laptop la kawan azrina :P . oklah , serious entry ni pendek right ? sajew jew*saja guna bahasa euwww*iyelah , taktau leee nak tulih apa :() . Ok tata :)



SMILE ALWAYS



Thanks for reading :)


I'm reading this so so fun book :)
Saturday, 28 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and hello there world ! hiok hiok , azrina sebenaqnye*woopsy terkeluar bahasa kedah,btw i'm from kedah* ok2 back to the main topic . Hooo , azrina baru aje beli buku jutawan gedik ni . Bestt hoo , even azrina baca tak habis lagi , tapi memang best :) author dia ain maisarah , author famous tu ! haa , korang2 , try la beli , best ! beli je kat popular ke MPH ke , try lah baca eh ! ok2 nak sambung baca buku tu , good bye ollsss :) 



SMILE ALWAYS =)



Thanks for reading :)


Promote My friend cute stuffs
Thursday, 26 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hello and assalamualaikum readers (: . Lama la jugak kan tak update blog ni*actually bru beberapa hr , sja nak buat dramatik sket xD*Haha . Sebenarnya azrina nak promote sikit blog and barang yg kawan azrina jual , haaa , dia ni buat macam craft2 , craft dia comel comel wooo :) ni azrina ada sikit gambar contoh craft2 dia ,



haa , comel2 right ? haa if korang nak tengok lagi lebih detail korang refer blog ni --->CLICK SINI
Ok , if korang nak order korang tengok lah blog tu eh , kat sana ada tulis how to order , harga , and korang boleh minta design . Ok sampai sini dulu yee .



SMILE ALWAYS






Thanks for reading :)


Happy Holiday*walaupun sekejap*
Thursday, 19 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and hello there fellas :) hewhew , semua budak2 skolah mesti tengah freedom annn ? haha , cuti chinese new year . Walaupun taklama mana , 9 hari jugak tuu , tapiiiii ! err , ada tapi ka ? ya mesti adaa ! homework oemjayy , macam gunung everest , banyak kott ! haha , tapa2 try untuk siapkann ! must ! walaupun bru je bukak skolah dah cuti . Time cuti habis skolah , rindu nakp skolah , time dah skolah tak sabar nak cuti pulekkk . hikhik . normal latuhh ! mesti ada yg p holiday kan ? haha . azrina ada la nakp holiday sikit*wishing mommy n daddy bawak p tempat best2* LOL . Korangg ? holiday mana ? tired typing . 

SMILE ALWAYS*my trademark






Thanks for reading :)




Older Post


// I'm a directioners <3