Life ain't easy

Contest Blog SuperAwesome By Sha
Wednesday, 30 November 2011 ? 0 Atashinchi ?
Hello peeps , today azrina cerita kat korang pasal contest yg azrina terjumpa kat blog Freaking Twins , azrina try la tengok contest tu , hadiah dia best2 jugak , korang cube la try cube nasib macam azrina nie :) ni peraturan dia
  1. WAJIB follow blog Freaking Twins
  2. Inbox me . Hantar korang punye entry yang korang dah buat  Sha dekat fbiee
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan
Hadiah2 nya

  • FIRST PRIZE : RM 150 wang malaysia , A korean handbag < purple > , A korean jacket ,A  pashima shawl   <black > and Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM 50  ,  A korean handbag <purple> Top up RM 30(Maxis,Digi,Celcom)
  • THIRD PRIZE : RM 50 wang Malaysia and RM 10 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
  • Kalau tak nak top up . Sha Boleh Edit blog korang . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) :  header and Jam tangan Jenama guess  . (Based on your request).
Pemilihan pemenang :

  • Blog yang cantikk dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik
  • Header yang awsome.
  • Blog yang kreatf design
Kalau korang nak join tekan ni :Click Here
Tarikh tutup 1 Januari 2012 ! korang jangan terlambat pulak ! cepat !


Tagged :Hanim Saiful
Tagged   :Abqari Fiqri



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3