Life ain't easy

First Try
Thursday, 10 November 2011 ? 0 Atashinchi ?


Hello peeps :)
mlm ni azrina boring sgt2 so azrina try la buat doodle 
haaaaa yg dalam gmba tu la doodle 1st try yg azrina buat :)
Maybe x berapa comel laa .
sebab 1st try kan , jari ni x biasa lg nak melukis doodle , jadi hasilnyee agak buruk :P
nnt if azrina rajin nak buat doodle lagii *if rajin* azrina post doodle yg azrina dah buat tu kat blog ehh :)
Ok byeee . gud nite



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3