Life ain't easy

Hello !
Sunday, 27 November 2011 ? 0 Atashinchi ?
Hello all , mcm yg azrina kata , azrina nak post gmba kat KL kan ? ha ni dia ;)
Yg ni dekat sunway pyramid , ice skating , best :)
Lepas tu azrina p i city , cantik sgtt lampu i city tuu
Waktu ni hujan rintik2 , sebab tu ;la azrina pegang payung :)
Cantik kan ? :D 

Selang brapa hari , azrina p ni pulakk :





Yg ni dekat empire shopping gallery :



Yg ni azrina makan tutti frutti , sedap gilaaa !

Lepas azrina dah habis jalan kat empire , azrina p subang parade pulak , empire dgn subang parade kan bersebelahan , so senang la nak p , kat subang parade azrina p :
Kenny Rogers Roasters !
HAAAAAAAAAA , lepastu azrina sunway pyramid again , sebab dekat je ngn rumah kakak azrina tuu , 
Super Delicious :)
azrina makan J-CO donuts kat sunway 

haaaa , blogers2 prgi holiday kat mana ?


Ok byeee :) hope enjoy reading :D






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3