Life ain't easy

Saturday, 3 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
Hello&Assalamualaikum peeps :) Korg mesti nak tau kan apa motif azrina letak gambar tu ? the answer is , azrina teringin sesangat nak tengok BREAKING DAWN ! azrina ada la dengar lagu a thousand years , lagu tu soundtrack breaking dawn , dlm official video lagu tu , ada la dia ambik sikit2 scence dari breaking dawn , nampak cam best gilaaaaaaaaa ! lagi la azrina tringin nak tengok . Kan firstly ada twilight saga pastu newmoon then eclipse , pastu baru la yg newest ni breaking dawn . Semua azrina dah tengok , KECUALI Breaking Dawn ja la yg belum . Semuanya best . For Sure la breaking dawn pun best . Korang cena ? sapa2 yg dah tengok comment la sikit*kalau sudi*.
Okey lahh , cukup sampai di sini :)





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3