Life ain't easy

Holiday At Cameron Highland
Thursday, 22 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and hello there :D azrina pegi holiday dekat cameron highland harituu , bestt woooooooooo :)kat sana sejuk tu memang taktau nak kata laaa , sejuk  gilaaa , tambah2 azrina p waktu musim hujan , lagi sejuk laaa . Tapi yg takbest tuu sebab musim hujan laaa , takboleh nak jalan2 kat banyak tempat . Ni sikit gambar yg azrina sempat capture harituu ,
 
Lawaa tak straberry tu :)
action jaa tu , bukan nak petik pun ;P

Ni azrina pegi bahagian bunga2 pulakk 
Hehe , azrina suka bungaa tuu 
Sunflower , seriously orang bawah menybok derr
Ni bunga red daisy , cantik kan ?

Ni white daisy plakk , lawa kann :D

Okey dah latu gambar nyaaa , penat azrina upload :P Dah cukup latuuu  . Korang pegi cuti kat mana ?








Labels: , ,



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3