Life ain't easy

About ChurpChurp and Hearbeat :)
Friday, 6 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and hello there , azrina nak explain kat korang kenapa azrina suruh korang click banner churpchurp n heartbeat tu , macam ni , kalau ada sorang bloggers yg log in account , click banner azrina tu , azrina akan earn duit , sebab tu lah azrina suruh korang click :) . Kalau korang nak daftar acc heartbeat click sini : SINI

Kalau korang nak daftar churpchurp , nantikan entry satu lagi yerr :)






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3