Life ain't easy

Cara Buat Account ChurpChurp
Saturday, 7 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hello guys :) macam yg azrina cakap kalau korang nak daftar churp2 korg kena tengok next entryy , ni lah entry tu , korang cuba tengok entry yg lama ni , ada explanation kenapa azrina suruh korang tekan butang hearbeat and churpchurp tu >>HERE<<  . Okay now azrina nak ajar korang cara2 nak daftar churp2



Firstly korang click sini SINI 
Lepastu , korang ada nampakkan button ni ?
Sama ada korang nak click sign in with facebook ke twitter ke , ikut suka korang yaa . Tapi azrina lebih suka sign guna twitter , tapi azrina nak tunjuk korang sign in with facebook , sebab azrina tau ramai yg ada facebook lagi kann ^^ 

Lepastuu , dia akan kluar macam ni kan ? korang klik log in tu yer 

Then lepas korang tekan log in , ada lagi satu pop out window kan , korang klik allow
Lepastu , dia akan berbalik pada window biasa , korang jn terkejut pulak dia tiba2 hilangg , lepastu , korang click authorize with facebook
Haaa , then dia kluar authorize with twitter , kalau ada korang klik authorize with twitter tu , kalau korg takda twitter , korang boleh skip jee .
Korang isi semua maklumat yg dia mintak yee , pastikan lengkap
yg kat bawah tu ada personalize tu korang letak lah apa2 yg korg nak .
Korang dah sucessfully register churpchurp*chicken dance :P

Lepastuu , korang click lah share , ajak lah kwan2 korang untuk click korang punyaa link 

Note : ChurpChurp tak suka suka spamming , so korang jgn lah spam2 ni yer , confirm duit tak masuk nanti yerr !











Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3