Life ain't easy

Cara Buat Account HeartBeat
Sunday, 1 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum bloggers :) harini azrina nak ajar korang cara buat acc hearbeat , azrina saja tertarik nak ajar korang nii , sebab heartbeat ni , boleh dapat duit setiap kali orang click banner heartbeat yg ada kat blog korang , macamana nak letak banner tu ? sabar2 , ni azrina ajarkan 

Cara satu :

1 . Daftarlah dengan Heartbeat ..Klik --> Here <-- untuk mendaftar..

2 . Isikan semua maklumat yg dia mintak

1. Firstly , korang Klik Banner di Bawah ini :


 


 2 . Isikan semua maklumat yang dia mintak ..




3 . Korang tekan Join HB affiliate , Letak banner Heartbeat dalam blog korang ..




1 . Bila dah buat account , korang tekan yang nombor satu tu dulu ..

2 . Lepas tu baru tekan nombor dua untuk cari code banner..

3 . Pilih bentuk banner yang sesuai dengan blog korang ..

4 . Dah siap letak banner tu korang shopping laa sikit kalau nak ..Korang boleh letak gambar korang sendiri okey .. Cool kan ..hehe

5. Kalau korang nak check dah brapa duit korang , korang kena la slalu log in , kat dlm tu ada dia tunjuk




Korang rajin2 lah click banner azrina , leave message kat chatbox , and azrina pun akan click korang punya banner :)






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3