Life ain't easy

New Year First Giveaway by Ziera
Tuesday, 3 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and hello there*kinda my trademark :P* , Azrina join contest lagii :) , cubee nasibb , kotkot la menang , menang apa2 pun tak kesah janji ada hadiahnyee ^^ . Kali ni azrina join giveaway Ziera blog dia comel sangat , azrina suke tengok . Pemilihan pemenang ni random , jadi sape yg bertuah la yg boleh menang. Ni korang tgk la rules dia dulu eh
 Korang kenalah follow blog Ziera ni.
 Korang juga perlulah LIKE page sponsor Ziera, iaitu Ziera sendiri. Haha.
 Only for the girls.
 Buat satu post dan bagi entry untuk pikat ati Ziera ni. Owh, letak banner skali yer.
 Only for Malaysians.
 Tajuknya ialah New Year First Giveaway by Ziera.
 Send kan URL post korang tu kat comment box.
 URL http://cokelatitumanis.blogspot.com/ tak diterima.
 Tag seramai yang boleh. Minimum 2 orang. Pastikan diorang tahu.
Korang if nak join click super cute banner tu yerr

Orang bertuah yg ditag :hanim saiful
Orang bertuah yg ditag:faqihah

P/S : KEPADA ORANG YG DITAG JANGAN LUPA JOIN YEAA ^^



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3