Life ain't easy

School and lalalala :D
Saturday, 14 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and hello eartlings , hehe , harini azrina nak cita pasal skolah azrina (: . Sebenarnyaa azrina tengah boring , dah tgk facebook n twtter , time for blogging :D HIKHOK . Hehe , yayaaya , azrina still bdak skolahh , i'm 11 , darjah lima , mungkin agak muda untuk jadi seorang blogger , hehe . emmm , ok back to the topic . Azrina skolah dekat alor star , rsanyaa korang takperlu tahu la eh skolah azrina nama apa :) . Skrang ni kan baru bulan january , so taksampai sbulan lagilah azrina pergi skolah as budak stantard 5 . So masih tak biasa lah dengan setence cgu , ada yg ajar azrina waktu standard 4 so azrina dah biasa and kenal . Tapi bukan smua cegu yg sma , setence jaa . Cegu suma baik2 , yaa maybe ada cegu yg agak garang , tapi cgu takpenah la nak marah org tanpa sebab , kalau azrina jadi cegu pun mesti lah marah if murid2 buat salah right ? cegu boleh jadi garang n boleh jadi sgt baik . Murid2 kene lah jaga mood cegu hehe xD . And azrina ada kawan dok sebelah azrina , Ya Allah memang best dok tepi dorang :) happy je slalu . Slalu azrina excited nak gi skolah sebab nak jumpa n gelak2 dengan dorangg . Friends ! i love u guys ! Ok2 skolah mmg best , even kadang2 kita rsa boring tapi , sekolah BEST ! About homeworkk :) azrina tau mesti rmai yg taksuka homework bnyk :) azrina pun sama :P lol . Haha tapi azrina tak senang duduk kalau tak siap homework xD . If smua homework dah siapp , azrina excited gila doh nak p skolahh :) hikhik . Ingatlahhh , cegu kasi homework nak bagi kita pandaii , bukannya saja2 . Kadang2 azrina ada la jugak gaduh ngn kawan , tapi tu biasa la kan adat persahabatan , kadang baik , kadang gaduh :) rasanya imposible la kalau org berkawan takpenah gaduh . Korangg , cemana skolah ? Hehe , oklahh , penat menaip :3 . 

HAPPY SCHOOL SEASON .
SMILE ALWAYS



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3