Life ain't easy

My love
Thursday, 1 March 2012 ? 0 Atashinchi ?

                                       



Assalamualaikum and hello there peepos ! hiwhiw , lamo nyeww azrina tak update blog , tah kenape , maloss nak update hihi . kaykay , azrina nak cerite pasal MY NEW OBSESSION lulz :PP . hahahah , nampak taks laki comel kat atas tu , itulah liam payne . korang yg pernah tgk blog azrina dulu , azrina ada post pasal zayn malik tu , kan zayn malik tu pun one direction , haaa , ni liam payne one direction jugak *curang kay , sorry zayn xD* tah kenapa la azrina TERsuka kat dia ni , mungkin sebab rambut diee kots , rambut dia dulu rambut awannano*nak tahu apa itu awan nano , tunggu azrina letak video japg* sekarang die handsome doeee :P


LOVE U LIAM <3
before watching , pause la dulu lagu kat blog azrina niyyy :)

HAAA , ni video tu , korang kenal tak Johan raja lawak tu ? ha korang tengok ni mesti gelak guling2



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// I'm a directioners <3